Συνεχίζει και ο Ευθυμιάδης στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τους Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες και ο  Γρηγόρης Ευθυμιάδης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και μένει να ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας. Επίσης, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση και με τον Αντώνη Καμπλιώνη, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που προσέφεραν σημαντικά στην ομάδα στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα συζητήσουν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα, με τον Περικλή Αμανατίδη να είναι ενήμερος για τις κινήσεις που γίνονται από πλευράς διοίκησης.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ο Λεωνίδας Χρήστου, ενώ περιμένουμε να δούμε αν θα παραμείνουν στην ομάδα και οι Φώτης Καραγκιολίδης, Δήμος και Ανδρέας Κόκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καραγκιολίδης το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το βολιώτικο συγκρότημα κινείται για την απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα. Στο στόχαστρο βρίσκονται δύο πολύ αξιόλογοι τερματοφύλακες, με θητεία επί σειρά ετών σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις