Καϊμάρας: “Πικρία για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο” (& vid)

Στις διαιτητικές αποφάσεις του κ. Παπακωνσταντίνου και των βοηθών του, στάθηκε το μέλος της διοίκησης του Αστέρα Ιτέας, κ. Ανδρέας Καϊμάρας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Καϊμάρα:

«Για το σημερινό παιχνίδι έχω να πω πως από την στιγμή που καταφέραμε και το γυρίσαμε πιστεύαμε όλοι ότι θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Όταν ένα παιχνίδι πάει στα πέναλτι, στη ρώσικη ρουλέτα, μετά είναι και θέμα τύχης. Δεν ήμασταν τυχεροί στα πέναλτι, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το σημείο, γιατί θεωρώ πως ο αγώνας χάθηκε πιο νωρίς. Χάθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με έναν διαιτητή κακό κατά τη γνώμη μου που επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Έδειξε ανάποδο φάουλ, λάθος αποφάσεις από τους επόπτες για οφσάιντ, ακόμη και στα πλάγια άουτ. Άφησε το σκληρό παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, θα μπορούσε να είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη δύο ποδοσφαιριστές ακόμη. Έτσι όμως είναι η μπάλα. Δυστυχώς αυτό που μένει σε εμάς είναι μια πικρία για τον αποκλεισμό έτσι όπως ήρθε. Πιστεύαμε πάρα πολύ στην πρόκριση, τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους στο γήπεδο, κατάφεραν και γύρισαν ένα ματς από 2-0…

Όσο περνάει η ώρα και ηρεμούμε λίγο έχουμε να πούμε πως η χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη φέτος για μια ομάδα που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική.  Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σωθήκαμε πολύ εύκολα και έφτασε και στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στους «16». Άρα η χρονιά μόνο επιτυχημένη είναι φέτος και θέλω να πω στα παιδιά, στους προπονητές, στα άλλα μέλη της διοίκησης, τον πρόεδρο κ. Μαντούβαλο, συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα. Από αύριο αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, να έχουμε υγεία, να είμαστε όλοι καλά. Έχουμε μάθει πολλά πράγματα φέτος και πιστεύω πως με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει του χρόνου θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις