Εκδικάστηκε η έφεση της Θήβας, αισιοδοξούν στον Ρήγα Φεραίο

Εκδικάστηκε η έφεση του Α.Ο. Θήβα, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας με την οποία μηδενίζονται οι Βοιωτοί από ματς πρωταθλήματος επειδή δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Την καταγγελία είχε κάνει ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε νομικά από τον Χάρη Γρηγορίου. Οι Βελεστινιώτες ζητούν να πάρουν στα «χαρτιά» το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Θήβα. Εφόσον δικαιωθούν και σε δεύτερο βαθμό θα τους προστεθούν δύο ακόμη πόντοι (ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 0-0) και θα παραμείνουν στην κατηγορία ει βάρος του Α.Ο. Σελλάνων.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο. Σελλάνων έκανε παρέμβαση υπέρ του Α.Ο. Θήβα, ως άμεσα θιγόμενη ομάδα. Μάλιστα οι άνθρωποί του ζητούσαν επιτακτικά να επικυρωθεί η μέχρι στιγμής βαθμολογία, που τους θέλει να έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον Ρήγα και να υπερτερούν στη συνολική διαφορά τερμάτων. Ωστόσο, το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό.

Οι δύο πλευρές θα καταθέσουν συμπληρωματικά υπομνήματα την Δευτέρα, οπότε η οριστική απόφαση θα γίνει γνωστή μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Στον Ρήγα Φεραίο εμφανίζονται αισιόδοξοι, αφού η παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Α.Ο. Θήβα είναι οφθαλμοφανής και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 49 παρ. 2 του ΚΑΠ.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις