«Υποψήφιος για τον πάγκο της Λας Πάλμας ο Χιμένεθ»

Τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της Λας Πάλμας, στην προσπάθεια επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία μετά τον φετινό υποβιβασμό της αναζητούν οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου.

Μάλιστα όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «canarias7» μεταξύ των υποψηφίων συγκαταλέγεται και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ.

Πιο συγκεκριμένα τονίζεται πως «εκτός από τους Μαρτίν Λασάρτε και Πάκο Χέμεθ υπάρχει και ένας ακόμα υποψήφιος ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ είδε τις μετοχές του να αυξάνονται σημαντικά και αυτό θα περιπλέξει την άφιξή του στο νησί. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας πιστεύουν ότι μπορεί να τον δελεάσει μια πρόταση. Επιπλέον, η ομάδα εκτιμά την εμπειρία του πάρα πολύ, ενώ και ο μισθός του είναι μέσα στο μπάτζετ που μπορεί να ξοδευτεί για τον πάγκο». 

Παράλληλα αναφέρεται πως η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει πολλαπλά οφέλη, μιας και ο Ανδαλουσιανός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Λιβάγια και Αραούχο.

Ωστόσο, γίνεται ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη κίνηση συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες καθώς, ο Χιμένεθ έχει μπροστά του το τεράστιο κίνητρο της συμμετοχής με την ΑΕΚ στο Champions League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις