Αναμενόμενη ήττα για ΓΣ Αλμυρού από Πύδνα με 3-1

Καλύτερη η Πύδνα Κίτρους νίκησε με 3-1 τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική και με τη νίκη της αυτή εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο από τον 6ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι έχοντας το κίνητρο της νίκης έφτασαν άνετα στην κατάκτηση του…

…«τριπόντου», σημειώνοντας και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.
Το 1-0 έγινε στο 6ο λεπτό όταν ο Κυπαρίσσης πλάσαρε εύστοχα τον Πλακαρό.
Στο 31′ είχαμε το 2-0. Σαββίδης και Κυπαρίσσης άλλαξαν τη μπάλα με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και να διπλασιάζει τόσο τα τέρματα της ομάδας του, όσο και τα προσωπικά του. Στο 36′ ο Σαββίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ ανέβασε τον δείκτη στο 3-0.
Στην επανάληψη ο ΓΣΑ μείωσε το σκορ στο 58′. Σκόρερ ήταν ο Παναγιώτης Βούλγαρης που κατάφερε να αποφύγει όποιον βρέθηκε στο δρόμο του και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να στείλει τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Ίτσιου (3-1).
Διαιτητής του χθεσινού παιχνιδιού στο Κίτρος της Πιερίας ήταν ο κ. Βασίλειος Φωτιάς με βοηθούς τον κ. Νικόλαο Δεμερτζή και την κ. Μαρία Κουπαράνη της ΕΠΣ Πέλλας.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Ίτσιος, Παπαστεργίου, Θαμνόπουλος, Δασκαλόπουλος, Κολαξίδης, Τσιώμης, Σαββίδης (60′ Σιδηρόπουλος), Αποστολίδης (52′ Σέου), Κυπαρίσσης, Κόιτς (80′ Ταμουκτσής), Σαμανίδης.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Τσόγκας, Τσιάτσιος, Γρούνας, Κυριάκος, Πλαβός, Ράπτης (63′ Κρανάς), Αναστασίου (46′ Φαράντος), Π. Βούλγαρης, Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης (57′ Αντζούρης).
Ο Ατρόμητος Παλαμά στο άλλο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε με 3-0 του Αμπελωνιακού. Όμως η επιτυχία αυτή δεν είχε αντίκρισμα για τη νικήτρια ομάδα, αφού παρέμεινε στο -5 από την Πύδνα Κίτρους.

Η βαθμολογία
(Σε 5 αγώνες)
1. Πύδνα 8-3 13
2. Ατρόμητος Παλ. 6-2 8
3. Αμπελωνιακός 3-5 5
4. Γ.Σ. Αλμυρού 3-10 1

Η τελευταία αγωνιστική
(Τετάρτη 31/5)
Ατρόμητος Π.-Πύδνα
Αμπελωνιακός-Γ.Σ. Αλμυρού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις