Σειρά παίρνουν Καμπλιώνης και Χρήστου στον Ολυμπιακό Β.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού, πως οι κινήσεις που γίνονται και έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα χρονιά, θα σκορπίσουν ενθουσιασμό. Οι διοικούντες βάζουν φέτος ψηλά τον πήχη, καθώς αποκλειστικός στόχος είναι η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τις συζητήσεις με τους παίκτες, τους οποίους ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τους κρατήσει στο δυναμικό του, τις κάνει ο τεχνικός διευθυντής, ο οποίος βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη. Όπως είναι φυσικό, συζητούν και για μεταγραφικά θέματα, καθώς υπάρχει μία λίστα ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και άμεσα θα προχωρήσουν και τα μεταγραφικά θέματα. Επιδίωξη είναι να υπάρχουν δύο ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση, έτσι ώστε να υπάρχουν λύσεις, αλλά και έντονος συναγωνισμός για το ποιοι θα αγωνίζονται κάθε Κυριακή.

Προέχει, ωστόσο, να κλείσει το θέμα με τις ανανεώσεις, με τους Αντώνη Καμπλιώνη και Λεωνίδα Χρήστου να παίρνουν σειρά. Και στους δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας και μένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις