Σ. Σάββας: Κάτι καλό γίνεται στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Σάκης Σάββας ανανέωσε, ως γνωστόν, τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα φορά και τη νέα χρονιά τα «ερυθρόλευκα». Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης: «Είδα ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα. Στον Ολυμπιακό ήρθε ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, θα έρθουν επίσης – απ’ ότι γνωρίζω – και ορισμένοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Μέτρησε, ωστόσο και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πρωταθλητισμό.

Με τη διοίκηση τα βρήκαμε αμέσως. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν κύριοι απέναντί μου στο διάστημα της συνεργασίας μας την περσινή χρονιά και μέτρησε σημαντικά στο να πάρω την απόφαση να παραμείνω στην ομάδα.

Πιστεύω, πως όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, θα φροντίσουμε έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς η Γ’ Εθνική δεν αρμόζει στην ιστορία και στη δυναμική της ομάδας».

Ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η διοίκηση φροντίζει στο να παραμείνει όλος ο περσινός βασικός κορμός της ομάδας: «Είναι σημαντικό, το ότι η διοίκηση κινείται στο να διατηρηθεί όλος ο περσινός βασικός κορμός και ήδη οι περισσότεροι παίκτες έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα είναι «δεμένη», όταν η διοίκηση φροντίζει να «χτίζει» το οικοδόμημα χρόνο με το χρόνο. Είναι διαφορετικό να υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος θα εμπλουτίζεται με αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας ένα ισχυρό σύνολο, από το να φεύγουν κάθε χρόνο 20 ποδοσφαιριστές και να έρχονται άλλοι τόσοι στην ομάδα».

Ο Σάκης Σάββας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού και τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα: «Τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τους γνώριζα, ωστόσο, φέτος τους έζησα από κοντά. Σε όλα τα παιχνίδια ο κόσμος ήταν ο δωδέκατος παίκτης, μας στήριξε με την παρουσία του στο γήπεδο, παρότι η ομάδα δεν είχε την ανάλογη πορεία. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη νέα χρονιά ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο και αυτό θα συμβεί με τις εμφανίσεις και με τα αποτελέσματά μας».

Τέλος ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού εξέφρασε την προτίμησή του στο ΕΑΚ για έδρα της ομάδας: «Θεωρώ πως το ΕΑΚ είναι καλύτερο γήπεδο για να το χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός, ως έδρα, τη νέα χρονιά. Η ομάδα μπορεί και αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως αποδείχθηκε στα παιχνίδια που έδωσε πέρυσι στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ βοηθά περισσότερο και ο κόσμος. Ωστόσο, η διοίκηση θα αποφασίσει σε ποιο γήπεδο θα αγνιστεί ο Ολυμπιακός την προσεχή αγωνιστική περίοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις