Αποχαιρετιστήριο δείπνο στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. (photos)

Δείπνο στο γνωστό παραλιακό κέντρο «Αύρα», στον Άναυρο, παραχώρησε στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ, το βράδυ της Παρασκευής (11/5), η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέκο Μεταφτσή (παραβρέθηκαν επίσης οι Απόστολος Έξαρχος, Ζάκος Σαχίνης, Νίκος Ματθαίου, Γιώργος Κουσιαρής, Βαγγέλης Κολιός), καθώς και ο γιατρός της ομάδας, ορθοπεδικός Γιώργος Βαβέτσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, ο γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Μουρτζίνος και το μέλος Κυριάκος Κυριακόπουλος.

 

Από πλευράς ομάδας το «παρών» έδωσε ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και οι αθλήτριες, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Νένα Παγκαλίδου, Σίσυ Άντριους, Ρις Ουίλιαμς, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Αρτεμισίου και Βάλια Χούτα.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτριες της ομάδας δείπνησαν, συζήτησαν μεταξύ τους και αποχαιρέτησαν τις δύο Αμερικανίδες Σίσυ Άντριους και Ρις Ουίλιαμς, οι οποίες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Βόλο και την παρουσία τους στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης έδωσε σε όλες τις παίκτριες αναμνηστικό μετάλλιο, το οποίο στη μία όψη του απεικόνιζε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Στις αθλήτριες μίλησαν ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Αλέκος Μεταφτσής, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας και ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης. Όλοι τους ευχαρίστησαν τα κορίτσια για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά, για το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε, την αγωνιστική διάθεση που επέδειξαν, παρότι στο τέλος δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ευχήθηκαν, δε, σε όλες τις παίκτριες ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις