Για το δεύτερο “τρίποντο” ο Ολυμπιακός με Απόλλωνα Σμ. (pregame)

Την πρώτη του νίκη στο Βόλο για τα πλέι οφ της Football League θα επιδιώξει να αποσπάσει σήμερα (25/5) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ στις 18.00 (OTE Sport 5), με τις δύο ομάδες να υπόσχονται όμορφο θέαμα στους φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ από…

…την ΑΕΚ με 1-0, ενώ ως γηπεδούχος δεν έχει ακόμη καταφέρει όχι μόνο να πάρει τη νίκη, αλλά και να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς με 0-1 από Ηρακλή και Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια έμπειρη ομάδα, η οποία απρόσμενα δέχθηκε την περασμένη αγωνιστική τέσσερα τέρματα από την Παναχαϊκή στην Κόρινθο, ενώ θυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Ριζούπολη οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες με πρωινό χαλάρωμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και στη συνέχεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή. Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ θα υπάρξει σίγουρα μία αλλαγή, καθώς τιμωρημένος είναι ο Στάθης Ρόκας (εκτίει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του). Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να την πάρει ο Διονύσης Μακρυδημήτρης. Επίσης, «παίζεται» η θέση του δεύτερου ανασταλτικού μέσου, αλλά και μία θέση στα άκρα της επίθεσης.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Ρίζος, με τους Ζέρη και Μπουτζίκο να καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαλούσης και Μπάρμπας. Ο Μακρυδημήτρης και ένας εκ των Τριανταφυλλάκου, Κυζιρίδη θα αγωνιστεί ως δεύτερος αμυντικός χαφ. Ο Μπιτάνγκ θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα, ενώ τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού διεκδικούν οι Νικολιάς και Σκοπελίτης. Ο πρώτος αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται στην αποστολή, καθώς έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Απόλλωνα. Ο Θέος θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων», με τον Διαμαντόπουλο να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Κολίτσι, Μπαλντοβαλίεφ, Καρράς, Μαργαρίτης και Κεσίδης.
Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Στάθης Ρόκας, ο Χρήστος Ιντζίδης ο οποίος ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους και ο Αλέξανδρος Κασμερίδης.

Ο Απόλλων
Στον Απόλλωνα έχουν αφήσει πίσω την ήττα από την Παναχαϊκή στην Κόρινθο και προετοιμάστηκαν για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει, πάντως, στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, ο Σουάνης είναι τιμωρημένος, ενώ στην αποστολή δεν μπήκαν ακόμα οι Χατζηζήσης, Χατζής, Φαρία και Λίτσης.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Πίτκα, Ταΐρη, Γκόλια, Κύργια, Γεωργίου, Ψιάνο, Κοτσώνη, Ηρακλή, Καραδέμητρο, Αρσιτς, Λαγό, Πινιέιρο, Φουκαρά, Μπαμ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλο, Φαρινόλα, Ανγκούλο, Τζιώρα, Βάντερσον.

Τα εισιτήρια
Οι τιμές των εισιτηρίων της σημερινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα έχουν ως εξής: Θύρα 4 GOLD: 50€, Θύρα 4 VIP: 25€, Θύρες 1, 3 και 5: 10€. Γυναικεία και ανέργων: 5€
Σήμερα Δευτέρα τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου. Η μπουτίκ θα λειτουργήσει από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της αναμέτρησης
Επίσης, διατίθενται εισιτήρια γυναικεία με γενική είσοδο 5 ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.
Από τους συνδέσμους Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Austrian Boys και Μυρμιδόνες θα διατίθενται εισιτήρια αγώνα των 5 ευρώ αποκλειστικά για τη Θύρα 7 του ΕΑΚ.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
4ος διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις