Φινάλε με “τρίποντο” για Ηρακλή… στην Αγ. Παρασκευή

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν η αναμέτρηση που έγινε στην Αγ. Παρασκευή, όπου ο Ηρακλής Β. επικράτησε της γηπεδούχου ομάδας με 1-0,  επιβεβαιώνοντας την καλή φόρμα που είχε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο δυο ομάδες ισοβάθμησαν στην τελική κατάταξη, με τον Ηρακλή να υπερτερεί λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων, έχοντας δυο νίκες.

Στην αναμέτρηση χρησιμοποιήθηκαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων. Το ματς είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η μπάλα κινούνταν συνεχώς πάνω- κάτω και δεν έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Τελικά τη διαφορά έκανε το γκολ που σημείωσε ο Πετρόπουλος στο 66ο λεπτό, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του  τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής, Διαμαντοπούλου.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Μπόλης, Ιωακειμίδης (46’ Μεγαγιάννης), Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος, Κατσαγεωργίου (70’ Τρίμμης), Κούκιος, Αλαμάνης, Καλόγερος (65’ Τζιάνης) Καραγιάννης.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.:  Κεφαλάς, Μάρκος (70’ Μπατσικώστας), Δαμάσκος (70΄ Γκαντής) Μακρής, Γεωργουλάκος, Πάντσιος, Τανός, Γκάγκας, Νούσιας, Καρπαθάκης (57’ Μητρόπουλος) Ασλάνογλου (67’ Στρούγγης)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις