Τον Ο.Φ. Θαλάσσης υποδέχεται σήμερα η Νίκη

Το πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας συνεχίζει σήμερα με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής. Η Νίκη υποδέχεται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας τον Ο.Φ. Θαλάσσης, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ν.Ο. Πατρών.

Ο ΟΦΘ, αν και ξεκίνησε με βλέψεις πρωταθλητισμού, αυτή τη στιγμή είναι 5ος με 12 πόντους και στο -6 από την Ηλιούπολη που βρίσκεται στην 4η προνομιούχο θέση.

Με «οδηγό» το ματς του α’ γύρου, στο οποίο είχαν επικρατήσει 11-7 μέσα στο «Ποσειδώνιο», οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν μία ακόμη επιτυχία, η οποία θα τους διατηρήσει στη 2η θέση.

Ο Γιώργος Αλεξανδρής θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της Νίκης μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Επίσης, σε σχέση με τον αγώνα που έδωσε η Νίκη στην Πάτρα, επιστρέφουν ο Γιώργος Καρκαλιάνης, που εξέτισε την ποινή του και οι Τάσος Θεοδωρόπουλος, Στέφανος Τάσιος.

Έτσι, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι οι: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Βάτσος, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης, Αλεξανδρής.

Το πρόγραμμα
Το αυριανό πρόγραμμα στον β’ όμιλο και οι διαιτητές έχουν εξής:
Κολ. Ηλιούπολης, 14.30, Ηλιούπολη-Ν.Ο. Χαλκίδας: Ποσποτίκης, Κατσώνης.
Κολ. Ποσειδώνιο, 14.30, Άρης-Ν.Ο. Πατρών: Κ. Κυράνης, Καρούλης.
Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 15.00, Νίκη-ΟΦΘ: Αχλαδιώτης, Χατζηγούλας.
Κολ. «Αντ. Πεπανός», 16.00, Νηρέας Πατρών-Ν.Ο. Λάρισας: Μοίραλης, Κ. Βασιλείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις