Δ. Μπλάνας: Θέλουμε να κρατήσουμε τη 2η θέση

Η επιστροφή στις επιτυχίες και η διατήρηση της 2ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα της Α2 πόλο είναι ο στόχος της Νίκης στο σημερινό παιχνίδι (15.00) με τον Ο.Φ. Θαλάσσης στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.

Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Δημήτρης Μπλάνας δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο γιατί διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ. Όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα ο ΟΦΘ θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο στην Α1. Εξάλλου, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με παίκτες μεγάλης εμπειρίας.

Για μας δεν αλλάζει κάτι. Ο δικός μας στόχος και σε αυτό το ματς παραμένει η νίκη διότι θέλουμε να κρατήσουμε τη 2η θέση και να μπούμε στα πλέι οφ με μεγαλύτερο βαθμολογικό πλεονέκτημα.

Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Βασική προϋπόθεση είναι να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να κολυμπήσουμε πάρα πολύ. Εξάλλου, το ότι είμαστε «κολυμπημένη» ομάδα αποτελεί και το μεγάλο μας φετινό όπλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις