Κρίσιμο διάστημα για το «μπάσιμο» της Pan Asia στον Παναθηναϊκό

Σε μια (ακόμη) ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο μπαίνει από αύριο ο Παναθηναϊκός, καθώς θα αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ από την πλευρά της Pan Asia, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Όπως προκύπτει από την πλευρά Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ, έχει ήδη αρχίσει ο νομικός έλεγχος και από τη Δευτέρα θα προχωρήσει και η διαδικασία «ξεσκονίσματος» των βιβλίων και των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Βάσει προγραμματισμού ο έλεγχος πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15-20 Ιουνίου, ωστόσο μέσα σε περίπου 10 μέρες θα έχουν εξαχθεί τα πρώτα συμπεράσματα και θα υπάρχει μια γενική αίσθηση για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Εφόσον δεν υπάρχουν αποκλίσεις η Pan Asia θα κληθεί να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για να προχωρήσει το deal.

Μέχρι τότε ο χρόνος πιέζει τη διοίκηση της ΠΑΕ για να καταβάλει στους παίκτες τα οφειλόμενα ώστε τουλάχιστον να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής, αλλά και να προχωρήσει σε όσες ανανεώσεις συμβολαίων είναι εφικτό, καθώς με την επιβολή περιορισμών σε μεταγραφές και νέα συμβόλαια τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα σε αγωνιστικό επίπεδο τη νέα σεζόν, ακόμη κι αν αλλάξει χέρια η ομάδα.

Εξάλλου, η Pan Asia θα κληθεί να καταλήξει σύντομα στον εν Ελλάδι τοποτηρητή της, δηλαδή τον άνθρωπο που θα συμμετέχει στις αποφάσεις για την ΠΑΕ σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Τρεις είναι οι υποψήφιοι για τη θέση, αλλά ακόμη δεν υπάρχει απόφαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις