Χωρίς κριτική… Ανθ. Γαζής- Διαγόρας 0-8

Δεν χωράει κριτική για την αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς, όπου ο Άνθιμος Γαζής υποδέχθηκε το Διαγόρα από τον οποίο ηττήθηκε με 8-0,  με τους φιλοξενούμενους να έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν τέρμα όποτε ήθελαν.

Έτσι η ομάδα του Στεφανοβικείου ολοκλήρωσε τη σεζόν με ένα μεγάλο σκορ, δείχνοντας ακόμη μια φορά την ποιότητα της ως ομάδα.

Από την άλλη οι άνθρωποι του Γαζή έχουν το ηθικό κέρδος ότι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους μέχρι τον τελευταίο αγώνα, χωρίς να διαλυθούν, αν κι από καιρό είχαν υποβιβαστεί.

Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Σπ. Καραπλιάγκος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο επόμενο λεπτό (7’) ο Φαράντος με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2.

Στο 10’ με σουτ εκτός περιοχής ο Κ. Καραπλιάγκος έγραψε το 0-3 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με γκολ του Πάσχου (33΄) από ασίστ του Κ. Καραπλιάγκου, που έκανε το 0-4

Με τον ίδιο σκόρερ, Πάσχο, έγινε το 0-5 (66’) από εκτέλεση φάουλ του Σπ. Καραπλιάγκου, το 0-6 με ατομική ενέργεια και σουτ του Γουτούλη (75’), το 0-7 με σουτ εκτός περιοχής του Καναβού, από πάσα του Πάσχου (89’) και το 0-8 με σουτ εντός περιοχής του Καραμανλή (φωτό).

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Κωστάκης, Μυλωνάς (46’ Καρούτσος), Λάσκος, Κατσικαδάμος, Σεραφείδης, Μπάφας, Ταφίλης, Εντρί (78’ Χασάλα)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης (46’ Ακριβούσης), Πρασσάς, Κ  Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής ,Τρελόπουλος, Πάσχος, Καναβός,Φαράντος (46’ Γουντούλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις