Ελευθερόπουλος: Έρμαια οι παίκτες όταν πέφτουν όλοι κάτω

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στις εσκεμμένες καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ…

…για την ομάδα του τόνισε πως είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ.
«Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα δύο δοκάρια, είχαμε και κάποιες καλές προσπάθειες με τον Μπιτάνγκ, αλλά αν δεν θέλει η μπάλα να μπει στα δίχτυα, δεν μπαίνει. Ο Απόλλων εκτός από το γκολ, που ήταν λάθος δικό μας, είχε μία ακόμη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με κάθε τρόπο, όπως στο παιχνίδι με τη Λάρισα να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, κατά τη γνώμη μου και στα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια.
Για το δεύτερο ημίχρονο, τώρα. Τη γνώμη μου για τον κ. Βοσνιάδη την έχω πει μετά το ματς του πρώτου γύρου. Έχει ανεβάσει ομάδες, θα μπορούσε να είναι στη Σούπερ Λιγκ. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί για ένα μήνα για το UEFA pro. Απλά ο καθένας από τη μεριά του ας αναλογιστεί πως κοστολογεί τον εαυτό του. Αν τον αδικεί ή όχι. Η εικόνα του ποδοσφαίρου του δευτέρου ημιχρόνου, να πέφτουν όλοι κάτω, τον αδικεί. Τον αδικεί για όλα αυτά που έχει πετύχει. Οι διοικήσεις από την πλευρά τους, οι γενικοί αρχηγοί και οι τεχνικοί διευθυντές, να αναλογιστούν αν μεγαλώνουν ή μικραίνουν οι ομάδες τους μ’ αυτό τον τρόπο. Και τέλος οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές εάν είναι έρμαια, υποχείρια. Είτε πρόκειται για τον Βασιναντωνόπουλο που τώρα ξεκινάει την καριέρα του και πέφτει κάτω, είτε αυτός λέγεται Βάντερσον ή δεν ξέρω εγώ πως. Πόσο κοστολογεί τον εαυτό του. Μία φορά παίκτης μου πήγε να το κάνει σ’ ένα παιχνίδι και έγινε της… τρελής στα αποδυτήρια.
Για την αδυναμία να φτάσει ο Ολυμπιακός σε γκολ με ομάδες που παίζουν κλειστά: «Με τη Λάρισα είχαμε πάρα πολλές τελικές; Άμα είχε ανοίξει το σκορ στο απίστευτο σουτ του Διαμαντόπουλου που σταμάτησε στο δοκάρι, θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι.
Η εικόνα μας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, κατά τη γνώμη μου και μάλιστα αισθητά. Είναι πάρα πολύ η εικόνα στα παιχνίδια των πλέι οφ. Μας λείπει το γκολ και εκεί εστιάζεται το πρόβλημα. Η εικόνα μας είναι πάρα πολύ καλή, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο οποίος μας είχε επιβληθεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις