Άνοδος στη Football League για ΝΠΣ Βόλος, 0-1 τον Απόλλωνα

Ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε εκτός έδρας, με 0-1 τον Απόλλωνα και πανηγύρισε την άνοδο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τη Football League. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν ανώτερη των αντιπάλων της και εκμεταλλευόμενη το πλασέ του Μελισσόπουλου στο 42’ από την παράλληλη σέντρα του Ηλιόπουλου, κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με το «10άρι» της ομάδας, τον Πίτου Γκαρσία, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 31’ επιχείρησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Γουναρίδη, ενώ στο 37’ σούταρε από μακρινή απόσταση, αλλά ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων μπλόκαρε τη μπάλα.

Τρία λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου 45λέπτου, ο Μελλισόπουλος πλάσαρε τον Γουναρίδη, για το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης έπεσε αισθητά ο ρυθμός του παιχνιδιού και δεν άλλαξε το σκορ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 88’ ο Τάκας είδε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη κάρτα) από τον διαιτητή, κ. Δραγούση, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για τον εναπομείναντα χρόνο του παιχνιδιού.

Σκόρερ: 42’ Μελισσόπουλος.
Κόκκινη: 88’ Τάκας.
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς).
Βοηθοί: Δημητριάδης, Τζιότζιος (Θράκης).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Γουναρίδης (67’ Σαββίδης), Πολυζωίδης, Τάκας, Λαβιδάς, Μερεσιώτης (65’ Τσομαχασβίλι), Τάντιτς (46’ Ρούμπος), Μεταλλίδης (60’ Δέντσας), Τριανταφύλλου, Λιάρας, Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Ηλιόπουλος (90’ Ντόσης), Μελισσόπουλος (79’ Πιαστόπουλος), Μάντζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις