Ανοιχτό το θέμα Καραγκιολίδη στον Ολυμπιακό Βόλου

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμά Μακρή, με ορισμένες ακόμη ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του, όπως είναι οι Λεωνίδας Χρήστου και τα αδέρφια Δήμος και Ανδρέας Κόκας.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα ο βασικός περσινός τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο πορτιέρο και εφόσον βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Καραγκιολίδης θα παραμείνει στην ομάδα. Το βολιώτικο συγκρότημα επιθυμεί την παραμονή του, του έχει γίνει μια πολύ καλή πρόταση και μένει να δούμε, αν ο ποδοσφαιριστής θα την αποδεχθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει έμπειρο τερματοφύλακα και ήδη στο στόχαστρο βρίσκονται δύο πολύ έμπειροι γκολκίπερ, με θητεία σε ομάδες της Β’ Εθνικής. Για να προχωρήσουν, ωστόσο, οι συζητήσεις θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, στα υπόψη βρίσκεται και έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος φέτος ανήκε σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται και στην ξένη αγορά, με στόχο να φέρουν στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου θα ταράξει τα νερά, καθώς πρόκειται για σπουδαίο παίκτη, που θα είναι πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συντονισμένες κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση και πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις