Τρέχουν οι εξελίξεις στο Θησέα!

Μετά τις απονομές και τους πανηγυρισμούς, για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος από το Θησέα, ακολουθεί η επόμενη ημέρα για την ομάδα. Από την υπάρχουσα διοίκηση  ήδη γίνονται οι πρώτες κινήσεις για την επόμενη σεζόν, αφού υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές για τον ιματισμό, τους χορηγούς αλλά και τους ανθρώπους που θα ενταχθούν στο νέο Δ.Σ.

Στην παρούσα φάση τις προπαρασκευαστικές συζητήσεις κάνει ο σημερινός πρόεδρος κ. Τάκης Αλιάτης  κι αυτές οι συζητήσεις θα αποτελέσουν ενδεχομένως “προίκα” στην επόμενη διοίκηση, σε περίπτωση που η Γενική Συνέλευση αποφασίσει να υπάρχει διάδοχη κατάσταση.

Εντός της εβδομάδας και συγκεκριμένα την προσεχή Πέμπτη (17/5) αναμένεται να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα προκύψει το σχήμα, που καλείται να “τρέξει” την ομάδα της  επόμενης σεζόν, με τις αυξημένες απαιτήσεις της Γ’ ΕΘνικής.

Είναι αυτονόητο ότι η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας, δεδομένων των αυξημένων υποχρεώσεων που θα υπάρχουν τη νέα σεζόν, αλλά και της ανάγκης να δημιουργηθεί ένα νέο ρόστερ, ανταγωνιστικό για τη Γ’ εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις