Μπαξεβάνος: «Φάνηκε το βάρος της φανέλας του Ηρακλή»

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Τηλυκράτη Λευκάδας, που επέφερε την εξασφάλιση της ανόδου στη Football League.

Για την επίτευξη του στόχου: «Το σημαντικό είναι ότι… τελειώσαμε τη δουλειά δύο παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση των μπαράζ κι έτσι στα δύο τελευταία ματς έχουμε τη δυνατότητα να δούμε κι άλλα πράγματα πέραν του αποτελέσματος».

Για τους συντελεστές της επιτυχίας: «Έδωσα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και σε αυτά που παίξανε και σε αυτά που δεν παίξανε. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στον πρώην προπονητή, στους φροντιστές, στους φυσικοθεραπευτές, στη διοίκηση. Κανείς δεν το περίμενε στην αρχή, όμως φάνηκε το βάρος της φανέλας του Ηρακλή κι έτσι πετύχαμε τους στόχους μας».

Για το προσωπικό του μέλλον στην ομάδα: «Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλος και ο Σπύρος ο Μπαξεβάνος πολύ… μικρός για τον Ηρακλή. Είχα πει όταν ανέλαβα ότι είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Μακάρι του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζει η ομάδα την άνοδο στη Superleague. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση για τη νέα σεζόν, είναι πολύ νωρίς. Το μοναδικό που μας ενδιέφερε ήταν η επίτευξη του στόχου. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, τα οποία πρέπει να τα ευχαριστηθούμε χωρίς πίεση. Στις σκέψεις μου είναι να μπουν παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ, χωρίς παράλληλα να αποδυναμωθεί η ομάδα».

Ο κ. Μπαξεβάνος κατέληξε ως εξής: «Πρέπει να δώσεις σε κάποια παιδιά τη δυνατότητα να παίξουν λίγο παραπάνω. Αυτά τα παιδιά κρατάνε και τα αποδυτήρια, καθώς κρατούν και τους υπόλοιπους σε μία εγρήγορση. Μου προξένησε, επίσης, μεγάλη εντύπωση το εξής γεγονός: παρά το γεγονός ότι η φανέλα είναι βαριά, ο κόσμος όχι απλά δε μετέφερε πίεση στην ομάδα, αλλά αντίθετα έδινε στους παίκτες και δύναμη. Επίσης, έχω πολύ μεγάλη βοήθεια από όλα τα μέλη της διοίκησης. Ο προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα ήρθανε και περιμένουμε κάτι ανάλογο τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις