“Αλλάζει σελίδα” το ιστορικό γήπεδο του Σαρακηνού

Το γήπεδο Σαρακηνού είναι ένα από τα ιστορικότερα στην πόλη μας,  καθώς πολλές γενιές ποδοσφαιριστών που ασχολήθηκαν με το ερασιτεχνικό, έχουν αγωνιστεί σ’ αυτό.

Ωστόσο, ο Σαρακηνός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για το τρέχον πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος μακριά από τη φυσική του έδρα, παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Αυτό γιατί το γήπεδο Σαρακηνού εδώ και πολύ καιρό βρίσκονταν σε πολύ κακή κατάσταση, γεγονός που ουσιαστικά το καθιστούσε ακατάλληλο για την τέλεση αγώνα.

Το πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους είναι διαχρονικό και το γήπεδο Σαρακηνού είναι ένα από αυτά που παρά τις πολλές προσπάθειες που έχουν γίνει, δεν κατέστη δυνατό να κατασκευαστή ένας χλοοτάπητας που θα αντέξει στη χρήση και θα προσφέρει την απαιτούμενη ποιότητα στους αγωνιζόμενους.

Έτσι είναι επιτακτική ανάγκη το πρόβλημα να λυθεί και μάλλον είμαστε κοντά σε αυτό, καθώς μετά από σχετική επιθεώρηση που έγινε στα τέλη Απριλίου (φωτό), παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Περιφ. Θεσσαλίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, του Περιφεριεακού Συμβούλου Περιφ. Θεσσαλίας Αργύρη Κοπάνα, του Προέδρου του Σαρακηνού Θοδωρή Γκλαβινη κι ανθρώπων της ομάδας, όλα δείχνουν πως τελικά το έργο κατασκευής πλαστικού τάπητα στο συγκεκριμένο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί, λύνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις