Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά καλαθοσφαίρισης μελών Ενώσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Το τουρνουά υλοποιήθηκε στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια προσφοράς της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας.

Βασικός σκοπός του τουρνουά ήταν να καθιερωθεί ως θεσμός γνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεων ανάμεσα στους αγωνιζόμενους, με γόνιμους προβληματισμούς και εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον της φυσικής αγωγής παράλληλα με τη χαρά του παιχνιδιού.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός έντονος καθώς οι ομάδες του τουρνουά πάλεψαν για τη νίκη, πάντα σε ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα.

Η όρεξη και ο ζήλος που έδειξαν όλοι οι αγωνιζόμενοι γυμναστές για το τουρνουά εγγυάται τη συνέχιση του ως θεσμού.

Βαθμολογική Κατάταξη των ομάδων
1. Ε.Π.Φ.Α. Φθιώτιδας
2. Ε.Π.Φ.Α. Κοζάνης
3. Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας
4. Π.Ε.Π.Φ.Α. Λάρισας

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία των αγώνων είχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΔΕΟΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας και Μιχάλης Καπουρνιώτης, οι συμμετέχοντες γυμναστές που ευγενικά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους σας για την υπέροχη προσπάθεια!!

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας

basket2

basket3

basket4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις