Κούγιας: «Δίνει 1 εκατ. ευρώ για Μασούρα ο Ολυμπιακός, θέλουμε 1,5 και δύο παίκτες»

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα, αλλά η Λάρισα αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ και δύο νεαρούς παίκτες.

Tην καλύτερη πρόταση για τον νεαρό δεξιό μπακ-χαφ έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.

«Πράγματι, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση. Είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ έχουμε προσφορές ελαφρώς μικρότερες από την Κοπεγχάγη και τη Μπλάκμπερν (σ.σ. φέρεται να φτάνουν στις 850.000 ευρώ), οι οποίες όμως μας δίνουν επιπλέον 10.000 ευρώ για κάθε ματς που θα παίζει ο παίκτης», ανέφερε ο κ. Κούγιας στη “Live Sport”, ενώ πρόσθεσε πως:

«Εμείς ως ΑΕΛ θέλουμε 1.500.000 ευρώ, το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του Μασούρα και δύο νεαρούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, από αυτούς που δεν παίζουν συχνά, αλλά για εμάς θα είναι πολύτιμοι».

Ενώ καταλήγοντας είπε ότι: «Ο Μασούρας θα υπογράψει αυτές τις μέρες με την ΑΕΛ την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια, δηλαδή θα λήγει το 2020. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, και εάν κι εφόσον παραχωρηθεί, θα πρέπει να γίνει στη σωστή τιμή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις