Στοίχημα: Με Έμεν και Έξετερ

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Β’ Αγγλίας, τα πλέι οφ της Ολλανδίας, ενώ από το μενού δε θα μπορούσε να λείψει και το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τους αγώνες της Πέμπτης.

Έμεν με κάλυψη

Ξεκινάμε από την Ολλανδία και την αναμέτρηση Έμεν – Σπάρτα Ρότερνταμ. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην Α’ Ολλανδίας, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία και τους φιλοξενούμενους στην Α’. Η Έμεν αν θέλει να έχει ελπίδες συμμετοχής στην Ερεντιβίζιε τη νέα σεζόν, οφείλει σήμερα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ενόψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει. Απέδειξε και στον προηγούμενο γύρο ότι στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα δυνατή, συντρίβοντας με 4-0 την Ναϊμέγκεν και θεωρούμε ότι απέναντι στην μη πειστική μακριά από το κοινό της Σπάρτα Ρότερνταμ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα επιλέξουμε τον “άσσο”, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. Θα πάμε, επομένως, με τον 1 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Προβάδισμα η Έξετερ

Συνεχίζουμε με Β’ Αγγλίας και τον αγώνα Έξετερ – Λίνκολν. Πρόκειται για το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου, με την πρώτη αναμέτρηση να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα. Η Έξετερ πέρασε δύσκολες στιγμές στο γήπεδο της Λίνκολν, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε, όμως, να μην δεχθεί γκολ και σήμερα έχει την ευκαιρία να “σφραγίσει” την πρόκρισή της στον τελικό. Εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική, στα 15 τελευταία ματς που έδωσε εκεί για το πρωτάθλημα ηττήθηκε μόλις μία φορά, είναι πιο έμπειρη από την αντίπαλό της και θεωρούμε πως έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε. Θα πάμε, επομένως, και εδώ με τον 1 DNB, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Under στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το πέμπτο ματς της προημιτελικής σειράς των πλέι οφ στη Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου – Φρανκφούρτη. Οι Βαυαροί κινδύνεψαν να μείνουν εκτός ημιτελικών, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο έκαναν το “διπλό” στη συνέχεια και είναι εκ νέου σε θέση οδηγού. Αποτελούν σήμερα το φαβορί της αναμέτρησης, για να διεκδικήσει η Φρανκφούρτη τις πιθανότητές της, οφείλει να παίξει σκληρή άμυνα, ενώ η Μπάγερν διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στον πρώτο αγώνα το σκορ ήταν 84-73, στον δεύτερο 75-69, στον τρίτο 83-86 αν και το ημίχρονο είχε σκορ 39-25 και στον πιο πρόσφατο, τέταρτο αγώνα, 50-85. Τα δεδομένα μας ωθούν ωθούν στην επιλογή του Under 157.5 πόντους σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις