Μοίρασε συγχαρητήρια ο πρόεδρος της Σκιάθου Γιώργος Μιτζέλος

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθος, Γιώργος Μιτζέλος, με δήλωσή του με αφορμή το τέλος της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ τόνισε τα εξής:

Ο Α.Ο Σκιάθου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του και εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές του. Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος Γεώργιος Μιτζέλος ευχαριστεί θερμά τον προπονητή, Γεώργιο Καλιακούδα και του εύχεται πάντα υγεία και επιτυχίες με ότι ασχοληθεί.
Ο Α.Ο Σκιάθου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του νέου του πλάνου και θα ζητήσει από τον κ. Καλιακούδα να ηγηθεί και σ’ αυτή τη προσπάθεια!
Ένα μεγάλο μπράβο στην δεύτερη ομάδα του Α.Ο Σκιάθου, στα νέα παιδιά μας, που για μια ακόμα φορά έρχονται νικητές.
Συγχαρητήρια και στους μεγάλους μας παίκτες, που στήριξαν και βοήθησαν στο θετικό αποτέλεσμα τους μικρούς συμπαίκτες τους. Είμαστε υπερήφανοι».

Ένας από τους προσωπικούς στόχους του Γιώργου Μιτζέλου ήταν η όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας στη μεγάλη ομάδα. Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε, αφού στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άνθιμο Γαζή το 80% της ομάδας αποτελούνταν από παιδιά της Ακαδημίας. Γενικά, πάντως, το τελευταίο διάστημα στα παιχνίδια που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπήρχε συμμετοχή στην ενδεκάδα από αρκετούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις