Ρήγας Φεραίος: Οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου αποδίδοντας τα εύσημα στο φίλαθλο κοινό του Βελεστίνου για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα και φυσικά στον προπονητή Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: …

…«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς του συλλόγου μας, το «Χρώμα Panos» του κ. Παύλου Πάνου και τα Γεωργικά Φάρμακα-Λιπάσματα τον κ. Στέργιου Καρακίτσου για την ουσιαστικότατη και έμπρακτη στήριξη προς την ομάδα μας. Επίσης σημαντικότατη ήταν η συνεισφορά όλων των επαγγελματιών που με τις διαφημιστικές τους ταμπέλες στο γήπεδο Βελεστίνου βοήθησαν το ίδιο ουσιαστικά.
Με τον κόσμο μας οδηγό και μπροστάρη στα δύσκολα ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε σπουδαίες εντός και εκτός έδρας νίκες και πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο και ευχαριστώ στον κάθε ένα φίλαθλο του συλλόγου μας προσωπικά.
Τέλος, από τα βάθη της καρδιάς μας συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του συλλόγου μας κ. Λάκη Μπακάλη για το όμορφο -χωρίς σκοπιμότητες – ποδόσφαιρο που μας πρόσφεραν όλη την χρονιά και για την επίτευξη όλων των στόχων που είχαμε θέσει μαζί εξ αρχής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις