Ο Γ.Σ. Αλμυρού ευχαριστεί Σταματίου και Πρατή

Παρελθόν αποτελούν από τον Γ.Σ. Αλμυρού οι Κώστας Σταματίου και Κώστας Πρατής, με τον Στέλιο Αρσένο να αναλαμβάνει νέος προπονητής της ομάδας, αν και επίσημα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τη διοίκηση του ΓΣΑ.

Η διοίκηση, ωστόσο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τους ευχαριστεί τους Κώστα Σταματίου και Κώστα Πρατή για την προσφορά τους στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του Γ.Σ. Αλμυρού, για την περίοδο 2018-19 με τον προπονητή Σταματίου Κωνσταντίνο. Το Δ.Σ. του συλλόγου τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία που είχαν και που συνέβαλε τα μέγιστα στην καταπληκτική πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2017-18. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προπονητική του καριέρα καθώς και στον ίδιο προσωπικά.

Επίσης δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία και με τον βοηθό προπονητή κ. Πρατή Κωνσταντίνο τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε, έχοντας και αυτός συμβάλλει στην πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις