Με τη διοίκηση Τάκη Αλιάτη συνεχίζει ο Θησέας

Παραμένει στην προεδρία του Θησέα ο Τάκης Αλιάτης,  αφού μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε σήμερα εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ τόσο τα μέλη του συλλόγου όσο και οι άνθρωποι που στηρίζουν οικονομικά την όλη προσπάθεια, ενέκριναν το οικονομικό πλάνο της επόμενης περιόδου κι εξέφρασαν τη στήριξή και την εμπιστοσύνη τους,  δίνοντάς τη συγκατάθεση τους να συνεχιστεί η προσπάθεια από τη διοίκηση Τ. Αλιάτη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι ο άνθρωπος που αυτά τα χρόνια οραματίστηκε την άνοδο του Θησέα και οι συνεργάτες του,  θα συνεχίσουν το πλάνο τους ξεκινώντας από αύριο κιόλας, οπότε θα αρχίσουν οι επαφές με τους περσινούς ποδοσφαιριστές.

Επίσης από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ραντεβού με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου ή ποδοσφαιριστές από την Αγριά που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Επιπλέον θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία της ομάδας (ιματισμός, χορηγικές συμφωνίες, διαφημίσεις κλπ)  για τα οποία ο Τάκης Αλιάτης ήδη έχει κάνει προπαρασκευαστικές συζητήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις