Δεν κατέθεσε καν παράβολο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της βολιώτικης ΠΑΕ κι αυτό από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν μπήκε στη διαδικασία να καταβάλει το παράβολο των 3000 ευρώ για να συζητηθεί η έφεση. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, γνώριζαν πως η έφεση δεν θα…

…είχε καμία τύχη, από τη στιγμή που η Επιτροπή θα εφάρμοζε πιστά στο γράμμα του νόμου και ο Ολυμπιακός δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να πάρει αδειοδότηση. Κι αυτό, καθώς μέχρι τις 31/12/2014 (περίοδο που ελέγχθηκε η ΠΑΕ όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία) ο Ολυμπιακός είχε οικονομικές εκκρεμότητες προς πρώην ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση πλήρωνε μεν τις προσφυγές, εκπρόθεσμα όμως. Αντίθετα, δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ρυθμισμένες οφειλές σε ΙΚΑ και εφορία, οι οποίες πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους.
Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ δεν μπήκε στη διαδικασία να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων, πληρώνοντας παράλληλα, ως παράβολο το ποσό των 3000 ευρώ.
Πάντως, από τη στιγμή που η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν έφτασε την υπόθεση μέχρι τέλους, θα υπάρχει η αμφιβολία μήπως και κατάφερνε στο τέλος να πάρει αδειοδότηση, όπως έγινε με τα Χανιά και τον Τύρναβο, αλλά και με τον Ηρακλή που πήρε άδεια για τη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις