Στοίχημα: Δύο επιλογές από το F4!

Τζάμπολ σήμερα στο Final 4 της Euroleague με τους δύο ημιτελικούς, Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης! Αμφότεροι θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, ενώ δύο ακόμη προτάσεις προκύπτουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και πιο συγκεκριμένα από τα πρωταθλήματα της Β’ Ιταλίας και της Β’ Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η tipbetοι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άξια εμπιστοσύνης η Ζαλγκίρις

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με τον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Euroleague, Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας. Αναμένεται ένα παιχνίδι που θα θυμίζει παρτίδα “σκάκι” ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι Λιθουανοί είναι εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κοιτάξουν κάθε αντίπαλο στα μάτια. Σήμερα, η Φενέρ είναι το φαβορί, ωστόσο η Ζαλγκίρις είναι άξια εμπιστοσύνης και θεωρούμε ότι μπορεί να κοντράρει την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, Ζαλγκίρις +6.5, σε απόδοση 1.91.

Μεγάλο σκορ στο ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ

Περνάμε στον δεύτερο ημιτελικό, ΤΣΣΚΑ Μοσχας – Ρεάλ Μαδρίτης. Στο περσινό F4 οι δυο τους αναμετρήθηκαν στον “μικρό” τελικό, με τους Ρώσους να επικρατούν με 94-70. Φέτος, στην κανονική διάρκεια της Euroleague, «μοιράστηκαν» τις νίκες, 82-69 η Ρεάλ στον αγώνα της Μαδρίτης στις 19 Οκτωβρίου και 93-87 η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει την κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας με 88.9 πόντους ανά αγώνα, η “βασίλισσα” διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. με 85.3 πόντους κατά μέσο όρο. Τα δεδομένα αυτά μας οδηγούν στην επιλογή του στο Over 169.5 πόντων, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.85.

Με το κίνητρο της Χιχόν

Συνεχίζουμε με Β’ Ισπανίας και τον αγώνα Τενερίφη – Σπόρτινγκ Χιχόν. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (0-2-3) και ουσιαστικά έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης μίας θέσης στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, η Χιχόν ηττήθηκε στα δύο τελευταία ματς της, από Σαραγόσα (2-1 εκτός) και Μπαρτσελόνα Β (2–3 εντός) και σήμερα “παίζει” ένα από τα τελευταία χαρτιά της για απευθείας άνοδο, ελπίζοντας και σε “γκέλα” τη Ουέσκα. Ισχυρότερο το κίνητρο των φιλοξενούμενων, αξίζει να τους στηρίξουμε επιλέγοντας το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μιλάει” η έδρα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νοβάρα – Βίρτους Εντέλα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στην Β’ Ιταλίας. Αν δεν ηττηθεί σήμερα η Νοβάρα θα αποφύγει σίγουρα τον απευθείας υποβιβασμό, ενώ με νίκη εξασφαλίζει πιθανότατα την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς πλέι άουτ. Από την άλλη πλευρά, η Εντέλα μόνο αν κερδίσει θα αποκτήσει το δικαίωμα να παίξει πλέι άουτ, ώστε να εξασφαλίσει μέσω αυτών την παραμονή. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το παιχνίδι είναι πραγματικός “τελικός” και θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα έχουν την θερμή στήριξη των οπαδών τους και αντιμετωπίζουν μία ομάδα η οποία στις τέσσερις τελευταίες “εξόδους” της υπέστη ισάριθμες ήττες, χωρίς να σκοράρει καν. Επιλογή, επομένως, από το παιχνίδι θα αποτελέσει ο “άσσος” σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις