Η αποστολή του Ηρακλή ενόψει ΝΠΣ Βόλου

Με τον Παναγιώτη Βοσνιάδη να επιστρέφει στην αποστολή του Ηρακλή οι “κυανόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Βόλο ΝΠΣ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή:

 Ο προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου. Οι παίκτες είναι οι: Παναγιώτης Βοσνιάδης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χάρης Ευστασιάδης, Κώστας Κασναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Leo De Sment, Cristiano Menty.

Αυθημερόν στον Βόλο

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εκτός έδρας αναμέτρηση για τα πλει οφ (στην Λευκάδα) , αυτή την φορά οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν αυθημερόν στον Βόλο. κρίθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος η ομάδα να βρεθεί στην Μαγνησία παραμονές της αναμέτρησης και έτσι θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τον Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις