Πολλοί παίκτες έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό Βόλου

Η εικόνα που βγάζει προς τα έξω ο Ολυμπιακός, με τους διοικούντες να έχουν προβεί σε ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών, να έχουν έρθει σε συμφωνία με έναν πολύ καλό προπονητή, όπως είναι ο Περικλής Αμανατίδης, να έχουν κλείσει αθλητικό κέντρο, να έχουν παραγγείλει το αθλητικό υλικό της νέας χρονιάς, κάνει πολλούς παίκτες να θέλουν να ενταχθούν στον Ολυμπιακό. Καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου έρχονται δεκάδες φαξ από μάνατζερ, οι οποίοι προτείνουν παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Οι ιθύνοντες της ομάδας αξιολογούν τις προτάσεις και ήδη έχει σχηματιστεί μία λίστα, την οποία και εξετάζουν, ενώ έχουν ιδία γνώμη για ορισμένους παίκτες ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και Θωμάς Μακρής, οι οποίοι χειρίζονται τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, σε συνεργασία με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ήδη ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με πολύ έμπειρο ξένο ποδοσφαιριστή, ενώ γίνονται κινήσεις και για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, μέχρι τις 6 Ιουνίου που είναι η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, τους οποίους η διοίκηση θέλει να τους παρουσιάσει, ανεβάζοντας στα ύψη τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις