Εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ από τον Γ.Σ. Βόλου

gsvolou

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Γ.Σ. Βόλου διοργανώνει από 21/5/2018 έως 27/6/2018 το καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ για τα τμήματα υποδομής του, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Ιωλκού και Αχιλλοπούλου).
Οι αγώνες θα διεξάγονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 18.30 έως και 22.30. Οι 300 περίπου αθλητές και αθλήτριες που παίρνουν μέρος είναι χωρισμένοι ηλικιακά σε 3 κατηγορίες με συνολικά 18 ομάδες.
Η κατηγορία Εφήβων – Παίδων αποτελείται από έξι ομάδες
Η κατηγορία Παμπαίδων – Μίνι αποτελείται από έξι ομάδες
Η κατηγορία Ακαδημία αποτελείται από έξι ομάδες
Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα διεξαχθούν συνολικά 90 αγώνες. Επίσης, θα υπάρχουν διαγωνιστικά παιχνίδια σε τρίποντα και hot shot, μπασίματα και βολές, καθώς και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις μεταξύ προπονητών – αθλητών, αθλητών – γονέων και γονέων – προπονητών.
Την Τετάρτη 27/6/2018 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης στην οποία θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στις τρείς πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, θα βραβευθούν οι νικητές των διαγωνισμών, οι πρώτοι σε παρουσίες στις προπονήσεις για την περίοδο 2017-18 από κάθε τμήμα, ενώ σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις