Πήρε ισοπαλία στο Ν. Μαγνησιακό… και θέση στα μπαράζ ο Νηλέας

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση που έγινε στο “Κιούπι”,  εκεί όπου ο Νέος Μαγνησιακός υποδέχτηκε το Νηλέα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το δικαίωμα παραμονής στην κατηγορία. Τελικά το 0-0, με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, ευνοούσε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι τερμάτισαν στην 8η θέση και πλέον θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για παραμονή στην κατηγορία δίνοντας αγώνα κατάταξης με την αντίστοιχη ομάδα του β’ ομίλου (Αχιλλέας Αχιλ.)

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειξαν περίσσιο πάθος κι αγωνιστικότητα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την εμπειρία και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Κυριάκου Κοκκινάκη,  που στάθηκε πολύ καλά στο αγωνιστικό χώρο και τελικά πήρε εύκολα το ένα από τα δύο αποτελέσματα που ήθελε.

Μπροστά από τις δύο εστίες υπήρξαν φάσεις,   ιδιαίτερα από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσα να πιέσουν όλο και περισσότερο. Όμως, κυρίως το άγχος των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν αυτό που τους κατέβαλε, με αποτέλεσμα να μην έχουν σωστές επιλογές στην τελική πάσα.

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Τσονάκης, Κωστής (75’ Χότζα), Κατσίφας, Πέτρου, Δοδοντσίδης (46’ Τσιγαρίδας), Φραγκούλης, Μιχαήλοβιτς, Τάρε, Χριστοδούλου (66’ Μπαλλάς), Τζιότζιος

ΝΗΛΕΑΣ: Παλαιορούτης, Ξενάκης. Ντένις, Κωνσταντινίδης, Μανούσος, Χρυσοχοΐδης, Φιλίππου Αγγελής, Μπούρντα (70’ Κατσαμπέκης), Χατζηκώστας (65’ Λιάκος), Καμπέρης (87’ Καραγιάννης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις