Έχασε τη νίκη στο 93’ ο ΝΠΣ Βόλος, 2-2 με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ο ΝΠΣ Βόλος προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο μίνι πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Χουάν Φεράντο δεν άλλαξε τη νοοτροπία του στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας του μπροστά στο κοινό του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού συλλόγου, παρατάσσοντας τους «κυανέρυθρους» με σύστημα 4-3-3, ενώ και ο τεχνικός του «Γηραιού», Σπύρος Μπαξεβάνος, αντιμετώπισε τους γηπεδούχους με το ίδιο σύστημα (4-3-3).

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τον ΝΠΣ Βόλος και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 16’ τη σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Ντεντάκης από μακρινή απόσταση. Δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ουνγιαλίδης έχασε τη μπάλα από τον Παναγιωτούδη, ο οποίος πλάσαρε τον Μπουργάνη από κοντά για το 1-1.

Ο νεοσύστατος ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν τα παράτησε και στο 56’ βρήκε ξανά τον τρόπο με τον Μάντζη να βρίσκει «δίχτυα» ξανά και με άψογο πλασέ από κάθετη μπαλιά του Πέντα να χαρίζει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 93’, ο Παπαδόπουλος έβγαλε τη μπαλιά από τη δεξιά πλευρά και ο Πτηνόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, πανηγυρίζοντας έντονα με τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Καραγιάννη. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η φιέστα της ανόδου, με τραγούδια του διάσημου τραγουδιστή, Χρήστου Χολίδη, ενώ η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για τους πρωταθλητές του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλή Λασκαράκη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρη Μπουχλαριώτη, τον πρόεδρο της  διοίκησης του ΝΠΣ Βόλος, Γιώργο Σπυριδόπουλο, αλλά και τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Η τελευταία παράσταση των «κυανέρυθρων»  στο γήπεδο τους έκλεισε με τους πανηγυρισμούς των πρωταθλητών, που το διασκέδασαν μαζί με τον κόσμο της ομάδας, βγάζοντας παράλληλα τις καθιερωμένες πανηγυρικές φωτογραφίες.

Σκόρερ: 16’ Ντεντάκης, 56’ Μάντζης-28’ Παναγιωτούδης, 93’ Πτηνόπουλος.
Διαιτητής: Τσιτσανούδης (Λάρισας).
Βοηθοί: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (75’ Ζέρης), Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (68’ Ντόσης), Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Ρεβιθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας, Ντε Σμεντ (69’ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί (60’ Ρόβας), Αμαραντίδης (77’ Παπαδόπουλος), Καζναφέρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις