Η επόμενη μέρα στον ΑΟ Τρίκαλα

Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο μεγαλομέτοχος του Α.Ο Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης, προκειμένου να παραστεί στη Γ.Σ της Football League, αλλά και να δρομολογήσει κάποιες σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας

‘Oπως επισημαίνεται από το περιβάλλον της διοίκησης του Α.Ο Τρίκαλα στην τελευταία Γ.Σ της Football League, πέρασαν όλες οι θέσεις της ομάδας, που αφορούν τις 5 αποφάσεις που πάρθηκαν εκεί αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, τη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος, παρέα με τους Μπύρο και τη διοίκηση της Παναχαικής, δηλαδή τις πιο υγιείς οικονομικά διοικήσεις ομάδων της κατηγορίας, θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, με θέμα τα χρήματα που θα πάρουν τη νέα σεζόν οι ομάδες της κατηγορίας.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί κάτι πάρα πολύ καλό, το οποίο οι διοικούντες κρατούν για έκπληξη και θα προκαλέσει αίσθηση.

Από κει και πέρα σειρά παίρνει το θέμα του Μυροφορίδη, που από τη στιγμή που θα τελειώσει από τον ‘Αρη το πιθανότερο είναι να έρθει στα Τρίκαλα, αναλαμβάνοντας ως τεχνικός διευθυντής.

Από βδομάδα αναμένεται να τελειώσει και το θέμα με τις προσφυγές Λεάντρο, Ανδρεόπουλου, με τους όρους του Α.Ο Τρίκαλα και η ομάδα να μην έχει κανένα βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης Μπαταγιάννης προσανατολίζεται στο να δώσει τη νέα σεζόν αυξημένες αρμοδιότητες στον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Μπέκιο, που δεν αποκλείεται να μετακομίσει μόνιμα στα Τρίκαλα, να είναι συνεχώς κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να αναλάβει παράλληλα και το πόστο του διευθύνοντα σύμβουλου.

Εάν υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω μάλλον δε θα πρέπει να αμφιβάλλει κανείς ότι την επόμενη χρονιά μπαίνουν όλες οι βάσεις, ώστε να δημιουργηθεί μία δυνατή ομάδα σε όλους τους τομείς που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα χτυπησει την πολυπόθητη άνοδο.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις