Φιλικά με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ για τους “μικρούς” της Νίκης (photos)

Στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε πολυάριθμη αποστολή των Ακαδημιών της Νίκης, όπου έδωσε σειρά αγώνων με τις αντίστοιχα τμήματα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Την κυανόλευκη αποστολή εκτός των προπονητών, συνόδευσαν τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ.κ. Σουγγάρης Άκης, Κουτσούκης Γιώργος, Μιχάλης Δημήτρης και Σδούγκος Θεόδωρος, οι οποίοι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ευάγγελο Ασλανίδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Σε μια συμβολική ημερομηνία (19/5/2018), “ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων”, συναντήθηκαν στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων στην Αθήνα, τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΑΕΚ και της Νίκης Βόλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι επικράτησε η ΑΕΚ στις ηλικίες Κ17, Κ12 και Κ11 όμως τα παιδιά θυμήθηκαν και τίμησαν τις ρίζες μας. Χάρηκαν όμορφο ποδόσφαιρο και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή είχαν τα μέλη της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου κκ. Σουγγάρης Άκης, Κουτσούκης Γιώργος, Μιχάλης Δημήτρης, Σδούγγος Θεόδωρος από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ασλανίδη Ευάγγελο που παρευρέθηκε στα Σπάτα και συναντήθηκε με την Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας στα πλαίσια της ενδεχόμενης συνεργασίας των δύο ομάδων σε επίπεδο ακαδημιών και κατόπιν παρακολούθησαν όλοι μαζί τους αγώνες των παιδιών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις