Μπαξεβάνος: “Οι δύο καλύτερες ομάδες των μπαράζ”

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του καθώς θεωρεί ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος (2-2). Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αγωνίστηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες των μπαράζ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορεί να ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό, αλλά ένα ημίχρονο, το πρώτο είχαμε εμείς και ένα ο Βόλος, το δεύτερο. Νομίζω ευχαριστήθηκε ο κόσμος ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες» εκτίμησε αρχικά ο Σπύρος Μπαξεβάνος και συνέχισε: «Μπράβο στα παιδιά γιατί δίκαια βγαίνουν πρώτοι. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έβγαλαν το DNA μεγάλης ομάδας, του Ηρακλή και δίκαια είναι πρώτοι».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις αλλαγές που αποδεικνύουν πως ο Ηρακλής δεν έχει βασικούς και ρεζέρβες: «Είχαμε 7 αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς. Είχα ένα άγχος, ένα φόβο, όχι γιατί δεν πίστευα στα παιδιά, αλλά η ομοιογένεια ήταν ο προβληματισμός μου και ότι τα παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Μου έδειξαν απόλυτα ότι άξιζαν να βρίσκονται σ’ αυτή την ομάδα η οποία είχε 18-20 ποδοσφαιριστές ισάξιους. Το έδειξαν σ’ όλους. Δίκαια είναι πρωταθλητές, είναι μαγκες όλοι!».

Τέλος όσον αφορά τις στιγμές έντασης στο ματς και τη διαιτησία, δήλωσε: «Ο Ηρακλής χρειάζεται μεγαλύτερο σεβασμό. Δεν θέλουμε βοήθεια, αλλά το 50-50 και τίποτε άλλο».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις