Α. Πάτσης: “Θα με ξαναδείτε τα Χριστούγεννα…”

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, στη χθεσινή(11/9) εκδήλωση στο “Valis” φρόντισε να στείλει το μήνυμα τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πως πλέον περιμένει απ’ όλους να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους ώστε ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λιγκ.

Αυτό που τους είπε χαρακτηριστικά ήταν: «Πλέον θα με ξαναδείτε τα Χριστούγεννα» δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως το “νερό μπήκε στο αυλάκι” και πως η δική του παρουσία στον καθαρά αγωνιστικό τομέα… …πλέον, δεν είναι απαραίτητη, αφού όσα όφειλε να κάνει τα έπραξε με το παραπάνω και πλέον αυτοί είναι που θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στο δρόμο προς την άνοδο.

Την πίστη του στους παίκτες την εξέφρασε λέγοντας τους: «Είστε το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και περιμένω από εσάς να το δείξετε στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, στέλνοντας μήνυμα προς όλους, τόνισε, πως ελπίζει για το …καλό τους να μη χρειαστεί μέχρι τα Χριστούγεννα να επέμβει στα αγωνιστικά θέματα του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις