«Μάγεψαν» οι «μπέμπηδες» του Ερμή, 5-3 τις Μικροθήβες

Ο Ερμής αποτελεί τη νεότερη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς αγωνίζεται μόνο με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει καν το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι «μπέμπηδες» του Δημήτρη Μπράτσου σε ένα μαγευτικό παιχνίδι κέρδισαν με 5-3 τη δυνατή ομάδα των Μικροθηβών, αποχαιρετώντας το φίλαθλο κοινό τους, που τους στήριξε τη φετινή σεζόν, με τον καλύτερο τρόπο. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν «δίχτυα» με τον Ακριβόπουλο στο 6’ και στο 78’, τον Χατζηπλή στο 9’, τον Πινιάρη στο 67’ και τον Κανούτα στο 80’. Επίσης, ο Ρομάριο πραγματοπο΄θησε εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας χατ τρικ (8’, 12’, 85’), με τη φανέλα της ομάδας των Μικροθηβών.

ΕΡΜΗΣ: Δ. Πουλιάνας, Καπίτσας (68’ Ντάκης), Μαλαμούλης, Καμένος, Χατζηπλής, Γ. Πουλιάνας (75’ Αλπάκης), Μπουμπούκης (68’ Κιουρέτης), Ακριβόπουλος, Πινιάρης, Κανούτας, Στύλας (60’ Αδάμος).
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Τρόμπατζης, Αποστόλου, Σκαρλάτος, Παπαχρήστος (60’ Βέτσικας), Νιφόρος, Καλέμι, Κ. Κάρρος, Τσαμασιώτης (60’ Πέτσης), Ρομάριο, Α. Λανάι (35’ λ.τρ. Παπανίκος), Χ. Λανάι (70’ Ευθυβούλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις