Απάντησε ο Δήμος Βόλου στον Ολυμπιακό για το ΕΑΚ

eak4

Ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι αυτό της έδρας. Το βολιώτικο συγκρότημα επιθυμεί να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη φυσική του έδρα, στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», κατέθεσε αίτημα στον Δήμο Βόλου και συγκεκριμένα στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, για την χρήση του σταδίου, με τον Οργανισμό του Δήμου να απαντά στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με την απαντητική επιστολή, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επανέλθει με νέο αίτημα μετά τις 30 Ιουνίου, καθώς μέχρι τότε θα γνωρίζουν στον Δήμο Βόλου, αν και ποιες εργασίες θα γίνουν στο ΕΑΚ, καθώς αναμένεται να γίνουν έργα συντήρησης του σταδίου, για τα οποία ο Δήμος ζητεί την συνδρομή, μέσω χρηματοδότησης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αυτή τη στιγμή, πότε αρχίσουν οι εργασίες στο ΕΑΚ και αν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει το στάδιο ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε, πως το ΕΑΚ έχουν ζητήσει για χρήση, με αίτημά τους στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τόσο ο ΝΠΣ Βόλος (πιθανότατα για προπονήσεις, καθώς θα χρησιμοποιεί ως έδρα το στάδιο της Νεάπολης), όσο και ο νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, Θησέας.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, θέλουν να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι με τον ΕΑΚ, προκειμένου να κάνουν τις ενέργειές τους και για το Πανθεσσαλικό στάδιο. Ως γνωστόν, υπάρχουν ορισμένες οφειλές στα Τουριστικά Ακίνητα από τη χρήση του γηπέδου την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και θα πρέπει η διοίκηση να αποπληρώσει το ποσό. Κι αυτό, για να μπορεί να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων και την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί το βοηθητικό για τις προπονήσεις, στο Πανθεσσαλικό στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου και σε καμία περίπτωση η διοίκηση δεν μπορεί να βασιστεί στο ΕΑΚ, όταν αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο, αν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει, ως έδρα τη νέα χρονιά.

.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις