«H Νίκη είναι μία κι ενιαία» (vid)

Δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, παρέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου την Τετάρτη (24/05) το βράδυ, στο «Παραδοσιακό Τσιπουράδικο Δεμίρης».

Στο τραπέζι που παρατέθηκε παραβρέθηκαν, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης, οι κ.κ. Νίκος Ιμεράι, Βασίλης Βενέτης και Παντελής Πρόγκνι, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου. Η παρουσία τους έστειλε το μήνυμα πως η Νίκη είναι ενωμένη και δυνατή σε όλα τα επίπεδα.

Μπάμπης Τουτουντζόγλου: «Σας ευχαριστούμε πολύ που όλη τη χρονιά μας στηρίξατε. Θεωρούμε πως ήσασταν στήριγμα στην πορεία μας, μία δύσκολη φετινή πορεία που θεωρούμε ότι στέφεται με επιτυχία, με την κατάκτηση έστω και της τρίτης θέσης. Ευελπιστούμε ότι μετά το μπαράζ θα μας δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούμε στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που σαν Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα, όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τους δημοσιογράφους.

Επίσης, θα ήθελα να πω ότι η Νίκη είναι μία κι ενιαία, το λέω και το ξαναλέω. Είναι χαρά και τιμή το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει επικεφαλής τον Νίκο Ιμεράι, τον Βασίλη Βενέτη. Είναι πολυτέλεια να έχουμε τέτοιους παράγοντες, απλά ήθελα να πω ότι μ υπομονή, σύνεση και στήριξη στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα τμήματά μας, θα πάμε ένα βήμα πιο ψηλά. Η Νίκη αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά κι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά το μπάσκετ, να πούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας, καλή επιτυχία και στην ομάδα του ποδοσφαίρου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κι εύχομαι την Κυριακή να είμαστε πάλι εδώ και να πανηγυρίσουμε τις νίκες των ομάδων μας. Να δώσουμε ραντεβού τέτοια εποχή του χρόνου για να πανηγυρίσουμε ακόμα μία άνοδο για την ομάδα μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Ιμεράι ευχήθηκε στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης να κερδίσει στον αγώνα κατάταξης με τον Πολύγυρο και τόνισε πως η δουλειά της διοικούσας καλαθοσφαίρισης είναι σπουδαία καθώς γίνεται προσπάθεια να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου, τον Μπάμπη για την πρόσκλησή του βρήκαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να συζητήσουμε. Βέβαια, εμείς βρισκόμαστε και τα λέμε, αλλά με την ευκαιρίαθέλω να του ευχηθώ για την Κυριακή, νίκη και μόνο νίκη. Τον ευχαριστούμε για την σπουδαία δουλειά που κάνει στο τμήμα του μπάσκετ, προσπαθεί και πιστεύω πως θα πάει τη Νίκη εκεί που αξίζει».

Το βίντεο με τις ομιλίες του κ. Τουτουντζόγλου και του κ. Ιμεράι:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις