Ολυμπιακός Βόλου: Προχωρούν οι επαφές με ποδοσφαιριστές

Το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή και στη συνέχεια θα μπορούν να προχωρήσουν οι κινήσεις, από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, για την απόκτηση παικτών, με τους οποίους ήδη έχουν υπάρξει επαφές με ανθρώπους της ομάδας. Αναμένεται να έρθουν στον Ολυμπιακό επτά-οκτώ ποδοσφαιριστές, με εμπειρία, ικανοί να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού και μαζί μ’ αυτούς που έχουν μείνει στην ομάδα να συνθέσουν ένα ισχυρό σύνολο.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κινούνται και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά και οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ήδη έχει κλείσει ξένος παίκτης, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, με μεγάλη εμπειρία και γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Δεν αποκλείεται να δούμε να έρχονται στον Ολυμπιακό, ως δανεικοί, και ορισμένοι παίκτες από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για παίκτες από τον Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στη Σούπερ Λιγκ και κάποιους ταλαντούχους και εξελίξιμους παίκτες, πρόκειται να τους παραχωρήσουν, ως δανεικούς. Είναι γνωστή, άλλωστε και η φιλία που συνδέει τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη.

Θυμίζουμε, πως και ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Astra, τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει «χτυπήσει» την πόρτα της ΑΕΛ για την παραχώρηση κάποιων παικτών, ως δανεικούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις