Παρουσία του Χούμπελ η Ε.Ε. της ΕΠΟ με φόντο την επιστολή της FIFA

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην οποία θα είναι παρόντες ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και το μέλος της, Εντουάρντο Ντερβίσι, ο οποίος ήταν «παρών» στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. που έγινε στις 29/3 και στην οποία είχε συζητηθεί η πρόταση της Παρακολούθησης για GRexit.

Ένα από τα θέματα που ενδέχεται να απασχολήσουν την Ε.Ε. είναι αυτό της επιστολής που έστειλε την περασμένη Παρασκευή η FIFA και αυτό διότι όπως φάνηκε και από τη συγκέντρωση που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης (24/5) τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΟ (προσυμβούλιο), δεν είναι λίγοι αυτοί που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους τόσο για την έλευση ξένων διαιτητών και τρίτου αλλοδαπού μέλους στην ΚΕΔ όσο και με την τοποθέτηση μάνατζερ από το εξωτερικό στην ομοσπονδία.

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, οι οδηγίες της FIFA είναι υποχρεωτικές στην ΕΠΟ καθώς σε αντίθετη περίπτωση η FIFA με το άρθρο 14 του καταστατικού της μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στην ομοσπονδία όπως το Grexit.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις