Τρεις αθλητές του ΟΜΑΘ συμμετέχουν στην Ανάβαση Λιβαδίου

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με δύο αναβάσεις σε δύο συνεχόμενες Κυριακές όπου οι αθλητές του ΟΜΑΘ θα έχουν ισχυρή παρουσία. Μετά την ανάβαση Κύμης που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και συμμετείχαν ένας αθλητής του σωματείου σειρά παίρνει η ανάβαση Λιβαδίου με τρεις αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που προσμετρά στο κύπελλο αναβάσεων Βορείου Ελλάδας.

Ξεκινάμε με την ανάβαση Κύμης όπου ο Γιώργος Μαγγιδάς συμμετείχε στην κλάση Ε10 με Peugeot 106 με το νεαρό οδηγό να αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό χάνοντας το βάθρο για μόλις 1,5 δευτερόλεπτο τερματίζοντας τελικά τέταρτος στην κλάση του στην πρώτη του συμμετοχή στην συγκεκριμένη ανάβαση.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην ανάβαση Λιβαδίου όπου ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift Gti θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 με τον νεαρό αθλητή να θέλει να επαναλάβει την περσινή του επίδοση όταν και σημείωσε τον απόλυτο χρόνο στην κατηγορία μέχρι 1600 κ.εκ. ερχόμενος με φόρα από την δεύτερη θέση στην ανάβαση Βλάστης.

Στην ίδια κλάση θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 ο οποίος κάνει ντεμπούτο φέτος στους αγώνες συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη ανάβαση με αυτοκίνητο του να είναι εμφανώς ανανεωμένο κάτι με τον οδηγό ίσως να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής τόσο με την ανάβαση όσο και με το αυτοκίνητο του.

Τέλος ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R θα συμμετάσχει στην κατηγορία Formula Saloon και πιο συγκεκριμένα στην κλάση FST2 με τον οδηγό να επιθυμεί να αφήσει πίσω του την ατυχία στην ανάβαση Βλάστης και τις δοκιμές εξέλιξης που μεσολάβησαν να δείχνουν ότι το αυτοκίνητο δεν στερείται ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις