«Καμπάνες» σε Ρουμάνους διαιτητές για «στημένα» σε Κύπρο και Τουρκία

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από ένα έως δύο χρόνια και πρόστιμα από 45.000-65.000 ευρώ επιβλήθηκαν από τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας σε έξι διαιτητές για χειραγώγηση φιλικών αγώνων σε Κύπρο και Τουρκία.

Μάλιστα, οι διαιτητές παρουσίαζαν διαφορετική ταυτότητα σε κάθε χώρα που πήγαιναν, ενώ άλλαζαν και την εμφάνισή τους για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Βέβαια, αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς έχει ανοίξει και έρευνα της ποινικής δικαιοσύνης για την εν λόγω υπόθεση.

Αναλυτικά όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν στους έξι διαιτητές:

Πέτρε Νταν Ιοάν: Απαγόρευση από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για μια περίοδο δύο ετών και πρόστιμο ύψους €65000.

Κατάνια Κριστιάν: Απαγόρευση από κάθε οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για περίοδο δύο ετών και πρόστιμο ύψους €54000.

Μπουρτέσκου Σεπτίμιου: Απαγόρευση από κάθε οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για περίοδο δύο ετών και πρόστιμο ύψους €54000.

Γκριγκοράσκου Κρίστα: Απαγόρευση από κάθε οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για περίοδο ενός έτους και έξι μηνών και πρόστιμο ύψους €45000.

Νικολάιε Λαουρέντσιου: Απαγόρευση από κάθε οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για περίοδο για ένα έτος και έξι μήνες και πρόστιμο ύψους €45000.

Νεντέλσκου Ραζβάν: Απαγόρευση από κάθε οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για περίοδο για ένα έτος και πρόστιμο ύψους €45000.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις