Αισιόδοξα τα μηνύματα στον Ολυμπιακό Β., προχωρά η πολυμετοχικότητα

Θετικά ήταν τα μηνύματα για το μέλλον του Ολυμπιακού μετά τη συνάντηση που είχαν χθες βράδυ (28/5) οι κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρης με τους επιχειρηματίες του Βόλου, με σκοπό να υπάρξει ένα πολυμετοχικό σχήμα στη διοίκηση, το οποίο θα μπορεί να λειτουργήσει την ομάδα…

…τη νέα χρονιά.
Ήδη πέντε Βολιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα αισθήματα αγάπης που τρέφουν για τον Ολυμπιακό θα συμπλεύσουν με τους δύο επικεφαλής της διοίκησης, θα βοηθήσουν οικονομικά τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται και θα μπουν το Δ.Σ. της ΠΑΕλ
Την Τρίτη 2 Ιουνίου θα υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία πέρα από τα πέντε άτομα που έδειξαν θετικά στο να βοηθήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό, θα δώσουν το «παρών» και κάποια νέα πρόσωπα.
Την ερχόμενη εβδομάδα και μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 3/6, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των διοικούντων την ΠΑΕ, όπου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για το μέλλον του Ολυμπιακού φαίνεται να βρίσκεται η πολυπόθητη λύση, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, τακτοποιώντας τις φετινές της υποχρεώσεις και κάνοντας το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις