Εξαιρετική η παρουσία των αθλητών της Λ.Α. Βόλου

Περίφημα τα πήγαν οι αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στους αγώνες που έλαβαν μέρος. Επίσης θέλουν να τα πάνε ακόμη καλύτερα στην Ανάβαση Λιβαδιού που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο και στο Ράλι Κένταυρος που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Ιουνίου.

Σχετικά με τα παραπάνω η Λ.Α. Βόλου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Με την αγωνιστική χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει και οι μάχες σε όλες τις μορφές αγώνων να βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη δεν θα μπορούσε να λείπει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με τους αθλητές της να έχουν βάλει ήδη τις αγωνιστικές τους φόρμες, τα αγωνιστικά τους κράνη  και να βρίσκονται στην γραμμή εκκίνησης.

Ξεκινάμε φυσικά με την Ανάβαση Ριτσώνας που διοργανώνει το Α.Σ.Μ.Α στην οποία επιτευχθεί και ρεκόρ συμμέτοχων (155). Σε αυτόν τον αγώνα η Λ.Α. Βόλου εκπροσωπήθηκε επάξια, με τον Αντώνη Σταφυλοπάτη (φωτό) να «χτυπά» τον συνολικό χρόνο του 4.50.43 στον αγώνα.

Ανεβαίνοντας βόρεια και στην Ανάβαση Βλάστης, την οποία διοργάνωσε η Α.Λ.Π και η οποία μετρά στο κύπελλο Αναβάσεων Β. Ελλάδος, συμμετείχε ο αθλητής της Λ.Α. Βόλου Κώστας Καρακατσάνης, που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις οδηγικές του ικανότητες .

Το  Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Απόστολος Μακάριος έλαβε θέση στο δεξί μπάκετ του Παναγιώτη Αρμυριώτη στο χωμάτινο Ράλι Φθιώτιδος, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί προπόνηση για το Ράλι Ακρόπολις που ακολουθεί και η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού μια μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου στην τρίτη ειδική δεν άφησε το πλήρωμα να ολοκληρώσει την προσπάθειά του…

Αυτό το Σαββατοκύριακο (26-27 Μαΐου) και στην Ανάβαση Λιβαδιού που μετρά στο Κύπελλο Β. Ελλάδος το σωματείο μας θα εκπροσωπηθεί από τον Κώστα Καρακατσάνη.

Εμείς δίνουμε σε όλους συγχαρητήρια και ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Μην ξεχνάμε φυσικά και το δικό μας Ράλι Κένταυρος που θα διεξαχθεί στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων στις 9 και 10 Ιουνίου…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις