Απουσίες κι επιστροφές ενόψει ημιτελικού με Νέο Αμφίλοχο

Δύο ακόμη προβλήματα απουσιών έχει να αντιμετωπίσει το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου, ενόψει του αυριανού (27/05, 17:00) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Νέο Αμφίλοχο, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο της Άμφισσας.

Ο Νίκος Τζήμας θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας καθώς ο Μένιος Θεολόγης βρίσκεται στην Ρώμη για προσωπικούς λόγους, ενώ στην Άμφισσα θα ταξιδέψει και ο  Παύλος Τασιάς, ο οποίος θα αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα.

Απών από την αποστολή θα είναι και ο Μάνος Γενιτσαρίδης ο οποίος δεν έλαβε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά τη θλάση στους προσαγωγούς. Ο Αλεξανδρος Αναστασίου θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή της Νίκης καθώς ο Χρήστος Τζιώρας δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω του τραυματισμού του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των κυανολεύκων, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε ο Νίκος Παπαδήμας να πλαισιώσει την αποστολή παίρνοντας άδεια από την μονάδα του, όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κώστας Ζιώγας που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας, δίνοντας επιπλέον λύση στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Ο Βασίλης Λάιος ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο και θα δώσει κανονικά το παρών στον αυριανό αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις