Τυπική διαδικασία για ΝΠΣ Βόλος το παιχνίδι με Τηλυκράτη

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο, εδώ και δύο αγωνιστικές οι ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, από τον πρώτο όμιλο του μίνι πρωταθλήματος, είναι γνωστές. Ηρακλής και ΝΠΣ Βόλος πανηγύρισαν ήδη την άνοδο και σήμερα τα παιχνίδια που δίνουν με Απόλλωνα Παραλιμνίου και Τηλυκράτη είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο ΝΠΣ Βόλος ήδη έχει κάνει φιέστα για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλής στη Νεάπολη και σήμερα αγωνίζεται στη Λευκάδα,  με το παιχνίδι κόντρα στον Τηλυκράτη να αποτελεί τυπική διαδικασία για τους «κυανέρυθρους».

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.00, ωστόσο, για τον Τηλυκράτη το ματς δεν είναι αδιάφορο. Κι αυτό, καθώς θα επιδιώξει να πάρει την 3η θέση στον όμιλο και θα περιμένει, σε περίπτωση που κάποια ομάδα από την Φούτμπολ Λιγκ δεν κατέβει να αγωνιστεί, για διάφορους λόγους, να πάρει τη θέση της.

Δεκαέξι παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή για την σημερινή αναμέτρηση ο Χουάν Φεράντο. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Δημόπουλος, Διμηνάς, Γκαλίτσιος, Παπαδόπουλος, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Κραβαρίτης, Ντόσης, Καλαμίδας, Πίτου Γκαρσία, Σαλαμούρας, Ουνγιαλίδης

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Πάνος από την ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Θανάσης Θανασιάς από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Αθανασίου από την Θεσπρωτία.

Στο άλλο παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ ο Ηρακλής αγωνίζεται στις 17.00 στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα.

Βαθμολογία: Ηρακλής 13, ΝΠΣ Βόλος 10, Τηλυκράτης 4, Απόλλων Παραλιμνίου 1.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις