Επίσκεψη του Χουάν Φεράντο στις Ακαδημίες Μαγνησιακού

Μία  εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επίσκεψη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στις ακαδημίες του Μαγνησιακού, στις  οποίες βρέθηκε ο προπονητής του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ, Χουαν Φεράντο, συνοδευόμενος από τον άμεσο συνεργάτη του επίσης προπονητή Φιλίππο Μπολοβίνη.

Ο Χουάν Φεράντο είναι προπονητής που έχει παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, αφού ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία σε ηλικία  7 ετών και ως τα 19 του βρισκόταν στην ξακουστή ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Μασία, ενώ αποτέλεσε και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πέπε Γκουαρντιόλα, όταν αυτός ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Μέρος αυτής της εμπειρίας του, θέλησε να μεταδώσει και στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών του Μαγνησιακού, κάνοντας την πρώτη επαφή με τους προπονητές, προκειμένου να αξιοποιηθεί η τεράστια εμπειρία του στο χώρο των ακαδημιών.

Φυσικά στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης έγινε και συζήτηση με τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη κι έκαναν τις δικές τους ερωτήσεις βλέποντας απέναντί τους ένα άνθρωπο που αποτέλεσε μέλος της θρυλικής Μπαρτσελόνα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις